Kinderwerk

Twee keer per jaar wordt er in Vrouwenpolder een kindermiddag georganiseerd. Deze Middag organiseren we samen met de PKN gemeente uit het dorp voor de kinderen tot 12 jaar.

We hebben altijd een Bijbels thema bv. danken, geven aan je naaste enz. Aan dit thema passen we de hele middag aan. Bijbelverhaal, kleurplaten, knutselwerkjes, spelletjes enz.Vaak eten we aan het eind van de middag samen, meestal frietjes, wat altijd een succes is. Ook proberen we een keer per jaar een middag buiten te organiseren met bijv. een vossenjacht, speurtocht of schatgraven op het strand.

Deze kindermiddagen worden erg trouw bezocht. Vaak hebben we rond de vijftig tot zestig kinderen. Kerkelijk en niet kerkelijk. Een groot succes dus. We hopen nog veel middagen te organiseren om zo, aan zo veel mogelijk kinderen, over de Here Jezus te kunnen vertellen.