Vanwege het Corona virus houden we tot op dit moment nog geen erediensten. Op  9 augustus hopen we weer op te starten. I.v.m. het vinden van een goede vorm is deze dienst alleen toegankelijk voor genodigden.  We hopen in september weer te starten.De eerste twee diensten van september zijn alleen toegankelijk voor de eigen gemeenteleden en enkele vaste gasten. Deze worden persoonlijk uitgenodigd. Daarna wordt er verder gekeken. Wij hopen u daarna, ook als gast, weer te mogen begroeten.

In samenwerking met PKN Vrouwenpolder is het mogelijk om een ieder gelegenheid te geven om online de dienst te bekijken of te beluisteren. Afwisselend vanuit de PKN dorspkerk en de GKV schoolstraat te Vrouwenpolder.

De dienst is te bekijken of te beluisteren via deze website. Kijk hiervoor onder het kopje live of klik op de dienst aan de rechterkant van deze pagina. De uitzending vanuit de PKN dorpskerk kunt u ook vinden op:

Planning kerkdiensten juli augustus 2020:

02 augustus

Leiding Ton Vos. verkondiging Bert Fluit

09 augustus Proef openstelling met genodigden

Leiding D. van Leeuwen. verkondiging Gert Zomer

09.45 Uitzending vanuit : GKV Schoolstraat

16 augustus

Leiding Bert Fluit verkondiging Gert Zomer

23 augustus

Leiding Jaap Almekinders. verkondiging P. Melse

09.45 Uitzending vanuit : GKV Schoolstraat

30 augustus

Leiding Hans Wattel. verkondiging Bert Fluit

Pastoraal spreekuur

I.v.m. de zomervakantie is er in juli en augustus geen pastoraal inloopspreekuur.