Vanwege het Corona virus kunnen er vooralsnog geen gezamenlijke erediensten gehouden worden. In samenwerking met PKN Vrouwenpolder is er besloten om een ieder gelegenheid te geven om online de dienst te beluisteren. Afwisselend vanuit de PKN dorspkerk en De GKV schoolstraat te Vrouwenpolder.

De dienst is te bekijken of te beluisteren via deze website. Kijk hiervoor onder het kopje live of klik op de dienst aan de rechterkant van deze pagina. De uitzending vanuit de PKN dorpskerk kunt u ook vinden op:

Planning kerkdiensten mei en juni 2020:

31 mei morgendienst Pinksteren

Bert Fluit en  Gert. Zomer gezamenlijk (De Geest spreekt alle talen)

07 juni morgendienst

Leiding Jaap Almekinders. verkondiging Bert Fluit.

09.45 Uitzending vanuit : PKN Pelgrimskerk

14 juni morgendienst

Leiding Bert Fluit. verkondiging Gert Zomer.

21 juni morgendienst

Leiding Hans Wattel. verkondiging Bert. Fluit.

09.45 Uitzending vanuit : PKN Pelgrimskerk

28 juni morgendienst

Leiding Bert Fluit. verkondiging Gert Zomer

Pastoraal spreekuur

Ook in juni is er weer een inloopspreekuur. voor iedereen die behoefte heeft aan een gesprek of een luisterend oor. Kerklid of geen kerklid. Loopt u gerust binnen De tijd is van 10.00 tot 11.00. Het adres is Schoolstraat 11 Vrouwenpolder. Mocht Gert Zomer of Bert Fluit eventueel in gesprek zijn, dan kunt u wachten tot zij weer beschikbaar zijn.

Data:

8 juni Bert Fluit