Kind en Kerk

In onze gemeente hebben wij kind en Bijbeluur. Dit doen we omdat we het belangrijk vinden dat kinderen Bijbels onderwijs op hun eigen niveau krijgen.

In de ochtenddienst hebben we crèche Plus. De kinderen van 3 jaar en van groep 1 & 2 krijgen tijdens de kerkdienst een Bijbelverhaal te horen, ze zingen liedjes en ze maken een verwerking over het Bijbelverhaal. Tijdens de collecte komen de kinderen weer in de kerk en ontvangen we als hele gemeente de Zegen van de Here God.

In de middagdienst is het Bijbeluur voor de kinderen van groep 3 t/m 7.

Na het 1e gebed en een lied mogen de kinderen naar ons vergadergebouw de Rank, waar zij een Bijbelverhaal te horen krijgen. Hierna volgt de verwerking daarover. Tijdens de collecte komen de kinderen weer terug naar hun ouders.

kindenkerk003.jpg