Kind en Kerk

In onze gemeente hebben wij kind en Bijbeluur. Dit doen we omdat we het belangrijk vinden dat kinderen Bijbels onderwijs op hun eigen niveau krijgen.

In de ochtenddienst is crèche. Aan de oudste kinderen uit de crèche wordt regelmatig een Bijbelverhaal voorgelezen en iets gekleurd of gemaakt over een Bijbelverhaal. Tijdens de collecte komen de kinderen weer in de kerk en ontvangen we als hele gemeente de Zegen van de Here God.

In de middagdienst is het Bijbeluur voor de kinderen van groep 3 t/m 7.Na het 1e gebed en een lied mogen de kinderen naar ons vergadergebouw de Rank, waar zij een Bijbelverhaal te horen krijgen. Hierna volgt de verwerking daarover. Tijdens de collecte komen de kinderen weer terug naar hun ouders

kindenkerk003.jpg